نماینده مردم تهران در مجلس ادامه داد: تا این لحظه، ۴۹ میلیون نفر سهامدار عدالت هستند و حداقل ۲۰ میلیون نفر دیگر جا مانده‌اند که باید سهامدار می‌شدند اما نشدند.

وی افزود: امروز ۲۰ درصد دارایی‌های بزرگ کشور در حوزه سهام عدالت قرار دارد. البته در مصوبات اولیه، مقرر بود تا ۵۰ درصد دارایی‌ها به این امر اختصاص داده شود، اما در دولت‌های مختلف، به نحوی با آن مقابله و مبارزه شده است.

ایزدخواه اضافه کرد: در دولت روحانی، صریحاً اعلام شد که قصد دارند سهام عدالت را ببندند که مجلس وقت اجازه نداد. اکنون نیز اخیراً در شورای عالی بورس، مصوبه‌ای تحت عنوان «دستورالعمل اجرایی سهام عدالت» تصویب شده که کاملاً ضد قانون است.

وی ادامه داد: رهبر انقلاب حداقل سه بار ابلاغیه صریح در این خصوص داشته‌اند و بر حفظ ساختار تعاونی‌ها و تشویق مردم برای ماندن در تعاونی‌های سهام عدالت تأکید کرده‌اند. امروز ۳۵۰ تعاونی سهام عدالت شهرستانی وجود دارد، اما مشخص نیست چرا برخی افراد و مسئولین قانون‌گذاری می‌کنند و در عمل، خلاف سیاست‌های کلی عمل می‌نمایند.



نیازمندی های اصفهان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *