[ad_1]

به گزارش ایرنا، هواشناسی مازندران روز دوشنبه با صدور هشدار سطح زرد، پیش بینی کرد که دریای خزر در طی این مدت با وزش باد به نسبت شدید مواج می شود و ب ای فعالیت های دریایی مناسب نیست.

هواشناسی با بیان اینکه این سامانه ناپایداری جوی مناطق ساحلی و دور از ساحل را تحت تاثیر قرار می دهد پیش بینی کرد که سرعت وزش باد در مناطق نزدیک ساحل تا ۱۰ و در دور از ساحل نیز تا ۱۲ متر بر ثانیه برسد که این امر باعث شکل گیری امواج ۰.۹ تا ۱.۴ متری در مناطق نزدیک ساحل و در فراساحل نیز ۱.۲ تا ۱.۹ متری می‌شود و برای فعالیت های دریایی مناسب نیست.

هواشناسی، غرق شدن قایق ها، شناورهای گردشگری و صیادی، اختلال در فعالیت صیادان پره، ورود و خروج شناورها به حوضچه بنادر، تردد شناورها و فعالیت های ساحلی و فراساحلی و اختلال در تردد شناورهای بزرگ را اثر مخاطره این سامانه ناپایدار جوی اعلام و نسبت به وقوع آن در طی این مدت هشدار داد.

هواشناسی در این اخطاریه سطح زرد بر لزوم مراقبت و احتیاط در تردد شناورهای بزرگ تاکید و هرگونه فعالیت های قایقرانی، گردشگری و صیادی را در طی این مدت ممنوع اعلام کرد.

فعالیت های دریایی در خزر ممنوع شد

براساس تجزیه و تحلیل آخرین نقشه های پیش‌یابی هواشناسی، شرایط جوی امروز مازندران صاف تا نیمه‌ ابری و از عصر و شب افزایش ابر، وزش باد به ویژه در دامنه ها و ارتفاعات با رگبار باران، روزهای سه شنبه و چهارشنبهنیمه ابری تا ابری گاهی با رگبارباران و وزش‌ باد و از شامگاه چهارشنبه با کاهش ناپایداری و ابر پیش بینی شده است.

آسمان مازندران از روز پنجشنبه تا روز شنبه صاف تا نیمه‌ ابری با افزایش‌ تدریجی‌ دما و روز یکشنبه آینده نیز از بعدازظهر ابری با بارش‌ پراکنده باران و وزش باد همراه خواهد بود.

[ad_2]

نیازمندی های اصفهان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *