[ad_1]

به گزارش خبرگزاری فارس از  اصفهان، محمدرضا جان‌نثاری، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان شورای اداری استان، گفت: فرایند انتخابات در استان با قوت و طبق تقویم انتخابات بدون وقفه انجام شده است.

وی ادامه داد: مشارکت همگانی، وظیفه همگانی است و مدیران به عنوان کارگزاران نظام اسلامی در این خصوص وظیفه سنگینی بر عهده دارند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان عنوان کرد: با تدبیر استاندار اصفهان، بایستی در دستگاه‌های اجرایی استان، ستاد انتخابات با رویکرد مشارکت همگانی و کمک به اجرای انتخابات تشکیل شود.

جان‌نثاری ضمن اشاره به دعوت به حضور و مشارکت همگانی مردم در انتخابات گفت: مدیران بایستی در حوزه تأثیر خود، همگان را به مشارکت در انتخابات دعوت کنند.
وی افزود: همچنین امکانات و ظرفیت‌های ادارات خود را در اختیار ستاد انتخابات استان قرار دهند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان اظهار کرد: تبلیغات محیطی برای مشارکت در انتخابات نیز از هم‌اکنون در ادارات استان آغاز شود تا شاهد شور و مشارکت همگانی در انتخابات باشیم.

پایان پیام/۶۳۱۳۹/س




این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

[ad_2]

نیازمندی های اصفهان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *