[ad_1]
به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، مهران حاتمی سرمربی تیم بسکتبال ذوبآهن اصفهان بعد از بازی با فولاد هرمزگان اظهار داشت: طبق معمول بازی سختی بود، همه بازیها سخت است و خوشحالیم که بازی را بردیم.
وی ادامه داد: نیمه اول خوب با تمرکز بازی کردیم اما فکر میکنم در نیمه دوم تمرکز لازم را نداشتیم؛ امیدوارم بازیکنان در ادامه ضعفهایی که داشتیم را جبران کنند و بهتر بازی کنیم.
حاتمی در مورد داوری این دیدار گفت: فکر نمیکنم داوری سبب برد تیم ما شده باشد، داور زحمت خود را کشید و اگر اشتباهی بوده، دوطرفه است و برای دو تیم یکسان بوده است.
سرمربی تیم بسکتبال ذوبآهن خاطرنشان کرد: بچههای ما تمرکز لازم را نداشتند و اگر تمرکز داشتند، شرایط خیلی فرق میکرد، باید بیشتر تمرین کنیم.
وی در پایان در مورد احتمال جذب بازیکن، عنوان داشت: اگر باشگاه شرایط لازم را محقق کند، بازیکن میگیریم، قطعا بازیکن خارجی میخواهیم.
پایان پیام/۶۳۰۹۰/
شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
[ad_2]
نیازمندی های اصفهان