سرویس سیاسی، انصاف نیوز: سیدعلی‌رضا جذبی، قطب دراویش گنابادی، بر گرامی‌داشت روز درویش توسط پیروان این سلسله تاکید کرد.

بر اساس محتواهای منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی، آقای جذبی که نزد پیروان خود ثابت‌علی‌شاه خوانده می‌شود، در جلسه هفتگی دراویش نعمت‌الهی گنابادی، آنان را به گرامی‌داشت روز درویش و انجام دستورات اخلاقی و مذهبی فراخواند.

مهندس جذبی با مرور اعلامیه نورعلی تابنده، قطب فقید دراویش گنابادی درباره روز درویش، «فقرای سلسله» را به «توجه همیشگی به این روز» دعوت کرد.

در اعلامیه مرحوم تابنده، رخ‌دادهایی که منجر به نام‌گذاری روز سوم اسفند به نام روز درویش شد، از جمله تخریب حسینیه‌های این سلسله در قم، بروجرد و اصفهان مرور شده است.

در فرازی از این اعلامیه، قطب پیشین دراویش گنابادی، از تخریب حسینیه‌ها، اهانت به قبور بزرگان این سلسله، ضرب و شتم و دستگیری پیروان و اخراج آنان از دستگاه‌های اداری گلایه می‌کند و می‌گوید: «…با توجه به این‌که در راه تحقق یک حکومت عادلانه و مبتنی بر اسلام علوی کوشیدیم، جایز نمی‌دیدم که بر دفاع خود لباس خشونت بپوشانم. تجاهل‌العارف نموده و به تصور این‌که مقامات مسئول خبر ندارند، خواستیم تظلمات خود را مستقیما و با آرامش به نمایندگان مجلس برسانیم و به صورت خودجوش، روزی به این امر اختصاص داده شد.»

به گزارش خبرنگار انصاف نیوز، قطب دراویش گنابادی در حین قرائت این بیانیه، تجربه خویش از آن حوادث را بیان کرد و گفت: «من خودم یادم است در فیلم مربوط به [حوادث] قم، کسی که باعث این کار است بالای نردبان رفته و داد می‌زند یا امام حسین و می‌زند درست همان کاشی را می‌شکند که نام امام حسین (ع) روی آن است. ببینید آقایان چه ایمانی دارند.»

نام‌گذاری روز سوم اسفند به نام روز درویش، واکنشی به حوادث سال 1387 در اصفهان بود که دامنه آن به تهران نیز کشیده شد. بامداد چهارشنبه 30 بهمن آن سال، حسینیه دراویش گنابادی در تخت فولاد اصفهان با بلدوزر تخریب شد.

روز سوم اسفند همان سال، پیروان سلسله نعمت‌الهی در تهران روبه‌روی مجلس شورای اسلامی تجمع کردند که گرچه در ابتدا آرام بود اما با تحریک لباس‌شخصی‌ها به خشونت کشیده شد و پس از دخالت نیروی انتظامی، عده زیادی از دراویش بازداشت شدند.

این حوادث که پس از تخریب حسینیه‌های دراویش گنابادی در بروجرد و قم رخ می‌داد، مرحوم تابنده را بر آن داشت که روز سوم اسفند را روز درویش بنامد. اکنون با تاکید و تایید قطب جدید سلسله نعمت‌الهی گنابادی بر این نام‌گذاری، به نظر می‌رسد روز درویش به تقویم مناسبت‌های مذهبی پیروان این قرائت از شیعه امامیه افزوده شود.

انتهای پیام



نیازمندی های اصفهان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *