
قضات دادگاه کیفری یک استان تهران پس از محاکمه تتلو به اتهام سبالنبی او را به اعدام محکوم کردند.

blob:https://ensafnews.com/1bdd901e-8634-420c-ab53-87cd98a120fd
به گزارش شبکه شرق، امیرحسین مقصودلو، ملقب به تتلو، خوانندهای است که ۱۵آذرماه سال گذشته توسط پلیس ترکیه دستگیر و از طریق مرز زمینی به مراجع قضایی در ایران تحویل شد.
تبلیغ
با این دستگاه هزینه فیزیوتراپی نده! دستگاه فیزیوتراپی خانگی ارزان با اثرگذاری بالا(تخفیف ویژه)
خرید و مشاوره

تتلو در دفاعیاتش در دادگاه اظهار داشت: «قطعا اشتباهاتی داشتم و خیلی از رفتارهای من اشتباه بوده است. بهدلیل اشتباهاتی که داشتم معذرتخواهی میکنم.»
اتهام سبالنبی تتلو در شعبه نهم دادگاه کیفری یک استان تهران رسیدگی شد و قضات به تتلو پنج سال حبس دادند و عملش را سبالنبی تشخیص ندادند. با اعتراض دادستانی به این حکم پرونده به دیوان عالی کشور ارسال و حکم نقض و پرونده به شعبه همعرض ارسال شد.
پس از رسیدگی دوباره به این پرونده در شعبه ششم دادگاه کیفری یک استان تهران، قضات دادگاه با اکثریت آرا او را در برابر اتهام سبالنبی مجرم شناخته و به اعدام محکوم کردند. این رأی قطعی نیست و قابلیت اعتراض در دیوان عالی کشور را دارد که با توجه به روند پرونده تاکنون با اعتراض وکلای تتلو روبهرو خواهد شد