
با پیشرفت تکنولوژی و توسعه این تیپ میکروفون های USB دیگر شما قادر خواهید بود با کمترین دانش صدابرداری و فقط با کسب کمی تجربه بسیاری از کارهای صدابرداری را در خانه و یا محیط کارتان انجام دهید.
شما میتوانید به جای راه اندازی یک استودیو صدابرداری خانگی پر هزینه و پرداخت مبالغ گزاف بابت خرید تجهیزات گران قیمت استودیویی و لوازم آکوستیک؛ فقط با خرید یک میکروفون یقه ای USB و یا یک میکروفون استودیویی USB به همراه یک هدفون استودیویی همه کارهای لازم برای صدابرداری را در خانه و یا دفترکارتان انجام دهید.
بسیار دیده شده بسیاری از دوستان با پرداخت هزینه های زیاد برای ساخت استودیوهای خانگی و خرید تجهیزات استودیویی و صدابرداری در نهایت به نتیجه لازم و ایدهآل نرسیده اند.
اگر تولید محتوای سایت تخصصی فروش تجهیزات صوتی صدابازار که خودش پیشگام تولید محتوای صوتی است را هم ببینید ، متوجه می شوید که آن ها هم به نوعی بخش زیادی از تولید محتوای صوتی و تصویری خود را با استفاده از ابزارهای صدابرداری غیر استودیویی انجام می دهند و صدایی بسیار نزدیک به کیفیت استودیویی هم ارائه می کنند .
برای انتخاب درست میکروفون یقه ای USB و میکروفون استودیویی USB و خرید مطمئن یکی از انواع این میکروفون ها از یک فروشگاه آنلاین ابتدا می بایست به ماهیت میکروفونهای USB پی ببرید و با ساختار و عملکردشان بیشتر آشنا شوید.
میکروفونهای USB برای چه کارهائی مناسبند؟
میکروفون های USB و میکروفون یقه ای USB برای ساخت پادکست و تولید کتاب صوتی، و یا استریم کردن در بستر وِب و یا همینطور جهت تولید محتوا برای ویدئوهای آموزشی در زمینههای مختلف و بازیهای آنلاین بسیار تا بسیار مناسبند.
حتی از برخی از میکروفون های USB که دارای کیفیت بالائی هستند میتوانید برای ضبط صدای ساز و خواننده استفاده کنید و با آنها آثار موسیقی خلق کنید .
ساختار میکروفونهای یواسبی چگونه است؟
قبل از اینکه توضیح دهیم که یک میکروفون یو اس بی چگونه کار میکند و پیش از اینکه شما این میکروفون را از فروشگاه اینترنتی تخصصی تجهیزات صدابرداری و استودیویی مانند صدابازار تهیه کنید ، باید شرایط کلی فرایند ضبط صدا توسط سیستم عاملهای کامپیوتر و موبایل را شرح دهیم.
همانطور که میدانید صدا یک پدیده فیزیکی است و امواج فقط میتوانند در انواع ماده منتشرشوند. و همه مواد در هر سه حالت جامد، مایع، گاز حکم یک مدیوم و یا همان واسط را برای انتقال امواج صدا دارند. مثلا هوا یک واسط و انتقال دهنده امواج است تا صدای شیی که نوسان میکند بتواند در آن جریان پیدا کند و به گوش ما برسد.
ولی دنیای کامپیوترها کاملا” متفاوت است، و یک دنیای دیجیتالی و صفر و یکی است. و کاملا” زبان متفاوتی با عالَم فیزیک و فضای آنالوگ دارد. پس برای اینکه ما بتوانیم توسط سیستم عاملهای کامپیوتری و گوشی های موبایل صدا را ضبط کنیم میبایست تغییر و تبدیلی در سیگنال های صوتی انجام دهیم تا اطلاعاتی قابل فهم برای کامپیوترها ارسال کنیم. برای اینکار که ما بتوانیم آنالوگ را به دیجیتال برای ضبط صدا و سپس دیجیتال را به آنالوگ برای پخش صدا تبدیل کنیم. نیاز به وسیله و تراشه ای الکترونیکی به نام کانورتور صدا در استودیوهای صدابرداری و یا در تجهیزاتی مثل کارت صدا و میکروفون های USB است. که ترجمه آن به فارسی مبدل می شود. مبدل های خوب این فرایند را در کسری از ثانیه انجام می دهند!
حال با توسعه فنآوری آنقدر این مبدل های میکروفون های USB پیشرفت کردهاند که میتوانند با بالاترین کیفیت ممکن این کار را برای شما انجام دهند. همچون کانورتورهای کارتصداهای گران قیمت در استودیوهای پیشرفته و یا هوم استودیوها.
حال اینکه ممکن است بعضی از میکروفون های USB خروجی هدفون هم در اختیار شما بگذارند تا شما دقیقا آنچه را که در حال ضبط شدن است با هدفون بشنوید و روی آن کنترل کامل داشته باشید.
چه نوع میکروفون USB برای چه نوع کارهایی مناسب هستند؟
- برای ساخت پادکست، تولید محتوا و کتاب صوتی حتما از میکروفون های USB با دیافراگم بزرگ (نیم اینچ تا یک اینچ) که فقط صدا را از روبرو دریافت میکنند و تک جهته هستند استفاده کنید. چراکه هر چقدر دیافراگم یک میکروفون USB بزرگتر باشد، البته با ساختار کاندنسور، صدا را دقیق تر و شفاف تر ضبط میکند.
- برای استریمینگ و بازیهای آنلاین که فقط ارتباط شما با مخاطب تان در بستر وِب مهم است میتوانید از میکروفونهای USB ارزان تر و با دیافراگم کوچکتر استفاده کنید. ولی باز توصیه میکنیم حتما الگوی دریافت میکروفون یک جهته از روبرو و یا همان کاردیوئید باشد.
- برای ضبط صدای سازها و یا صدای خواننده که ظرافت و ریزهکاریی های خاص خودش را دارد، پیشنهاد میکنیم از میکروفونی استفاده کنید، که تنوع الگوی دریافت داشته باشد تا دست شما برای صدابرداری باز باشد و بتوانید از فواصل بیشتر و زوایای مختلف از سازها و خوانندگان صدا بگیرید!
ترجیحاً باید ساختارِ میکروفون USB شما که از فروشگاه اینترنتی تجهیزات صوتی مانند صدابازار می خرید کاندنسور باشد تا بتواند محدوده 20 هرتز تا 20000 هرتز را کاملا” پوشش دهد. یعنی دقیقا مطابق با محدوده شنوایی انسان باشد؛ به این دلیل که صدای هر سازی در محدوده فرکانسی خاص خود پخش میشود و ممکن است محدوده فرکانسی یک ساز با ساز دیگری فرق داشته باشد. ولی در کل اغلب سازها در همین محدوده 20 هرتز تا 20000 هرتز صدا را پخش میکنند. پس بهتر است شما یک میکروفون خازنی و یا همان کاندنسور در اختیار داشته باشید که در زمان ضبط صدای سازها دچار مشکل نشوید.