به گزارش خبرآنلاین، بورس تهران امروز سه شنبه ۱۳ آذر ماه مانند روز گذشته بر مدار صعود حرکت کرد.به این ترتیب در معاملات امروز بازار سرمایه، بیش از ۲۵ میلیارد و ۸۶ میلیون سهم و حق تقدم به ارزشی معادل ۱۲ هزار و ۳۸ میلیارد تومان در بیش از ۵۱۹ هزار نوبت خرید و فروش شد.

همچنین، شاخص بورس با افزایش ۲۸ هزار و ۹۵۵ واحدی به سطح ۲ میلیون و ۴۸۹ هزار و ۳۶۴ واحد رسید.

بیشترین تأثیر مثبت بر شاخص بازار سهام در این روز به نمادهای معاملاتی فولاد، وبملت و شستا اختصاص داشت، در حالی که نمادهای کگل، کچاد و اخابر بیشترین تأثیر منفی را بر این نماگر گذاشتند.

طبق این گزارش، در بازارهای فرابورس ایران نیز ۱۲ میلیارد و ۲۷۵ میلیون ورقه به ارزشی معادل ۷۱ هزار و ۶۷۱ میلیارد تومان در ۳۱۳ هزار نوبت معامله شد و شاخص فرابورس (آیفکس) با ۲۳۰ واحد افزایش به سطح ۲۴ هزار و ۱۷۸ واحد رسید.

در این بازار نیز بیشترین تأثیر مثبت بر شاخص فرابورس به نمادهای معاملاتی مارون، وسپهر و انتخاب تعلق داشت، در حالی که نمادهای تجلی، آریان و ودی بیشترین تأثیر منفی را بر این شاخص ثبت کردند.

223224



نیازمندی های اصفهان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *