به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، سردار ‌حمید هداوند‌ اظهار داشت: به دنبال ارجاع یک فقره پرونده اخلال در نظام ارزی به پلیس امنیت اقتصادی استان البرز، رسیدگی به پرونده در دستور کار ماموران قرار گرفت.

وی افزود: بررسی‌های اولیه پلیس در خصوص این پرونده بیانگر این بود که فردی با سمت مدیریت 2 شرکت وارداتی به دلیل رفع تعهدات ارزی به میزان 8 هزار میلیارد ریال تحت تعقیب مرجع قضائی قرار گرفته است.

فرمانده انتظامی استان البرز با اشاره به شناسایی مخفیگاه متهم در شهر کرج گفت: در ادامه با هماهنگی مقام قضائی اکیپی از ماموران پلیس امنیت اقتصادی مخفیگاه نامبرده اعزام و نسبت به دستگیری او اقدام کردند.

سردار هداوند در پایان از تشکیل پرونده و معرفی متهم به مرجع قضائی خبر داد و گفت: فرمانده انتظامی کشور با تشکیل پلیس امنیت اقتصادی سعی کرده تا فضا را برای جولان اخلالگران اقتصادی ناامن کند.



نیازمندی های اصفهان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *