امین حسین‌پور در بخشی از گفت‌وگو با احسان منصوری، منتقد سینما، از موارد سانسور سریال بازنده گفت.

  • این کارگردان یک نمونه از سانسورها را حذف ماجرای خیانت همسر کارآگاه عنوان کرد که بر اساس فیلمنامه‌ی اولیه، کارآگاه با بازی علیرضا کمالی متوجه می‌شود که همسرش به او خیانت کرده‌ و با دستیار او در ارتباط بوده است.
  • آقای حسین‌پور نحوه‌ی مرگ کاوه با بازی صابر ابر را نیز از موارد دیگر سانسور شده اعلام کرد و گفت: در نسخه‌ی اولیه‌ی فیلمنامه کارآگاه به او می‌گوید ‘من اگر جای تو بودم خودم را می‌کشتم’ و خودکاری را در اختیارش قرار می‌دهد.
۵ سانسور عجیب سریال بازنده: از خیانت و ارتباط همسر کارآگاه با دستیارش تا خودکشی کاوه
  • او دیگر مورد سانسور شده را بخشی از پایان‌بندی سریال دانست و گفت پایان قصه‌ی شخصیت ونوس هم طور دیگری نوشته شده بود که بر اساس آن، او هم در موقعیت بازنده قرار می‌گرفت.
  • حسین‌پور سانسور دیگر را اینطور شرح داد که مخاطب در پایان سریال متوجه می‌شد ارغوان با بازی سارا بهرامی واقعا همکلاسی خود را کشته در تمام این سال‌ها به دروغ می‌گفت که چیزی از آن اتفاق خاطرش نیست.
۵ سانسور عجیب سریال بازنده: از خیانت و ارتباط همسر کارآگاه با دستیارش تا خودکشی کاوه
  • کارگردان سریال بازنده گفت که نقش مادر و ناپدری ارغوان در ایجاد بیماری روانی برای او نیز سانسور شده است.

امین حسین‌پور می‌گوید که با وجود آنکه فیلمنامه‌ی فصل دوم بازنده را نوشته اما آن را نخواهد ساخت.

انتهای پیام



نیازمندی های اصفهان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *