تا پایان دی ماه ۵۳۶ هزار نفر در صف انتظار وام ازدواج هستند

وی در ادامه با بیان اینکه بر اساس اعلام صورت‌گرفته، تا پایان دی‌ماه ۵۳۶ هزار نفر در صف انتظار وام ازدواج و ۵۴۱ هزار نفر در صف انتظار تسهیلات فرزندآوری قرار دارند، اظهار کرد: در سال جاری و در جریان بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۵ در کمیسیون تلفیق، نمایندگان ناگزیر شدند سقف اعتبارات این بخش را افزایش دهند. در گزارش اولیه کمیسیون تلفیق، رقم ۳۷۰ همت مصوب شد، اما با اصرار نمایندگان مجلس و بازگشت مجدد گزارش به کمیسیون، در نهایت ۴۷۰ همت برای تسهیلات ازدواج و فرزندآوری پیش‌بینی شد.

در سال آینده صف انتظار تسهیلات ازدواج و فرزندآوری به طور کامل حذف می شود

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: برآوردها نشان می‌دهد برای تخلیه صف انتظار موجود، ۱۹۱ همت اعتبار برای تسهیلات ازدواج و ۴۸ همت برای تسهیلات فرزندآوری مورد نیاز است. با احتساب این ارقام و پیش‌بینی ۴۷۰ همت در بودجه سال آینده، در صورت تأیید این رقم از سوی شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام، پیش‌بینی می‌شود در سال آینده صف انتظار دریافت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری به طور کامل حذف شود.

مبلغ تسهیلات ازدواج در سال آینده مشابه ۱۴۰۴ است

وی در ادامه تاکید کرد: بر این اساس، اعلام شده است که در صورت نهایی شدن مصوبه، متقاضیان می‌توانند حداکثر تا سه ماه پس از ثبت عقدنامه و ارائه مدارک به بانک، از تسهیلات مربوطه بهره‌مند شوند. مبلغ تسهیلات نسبت به سال ۱۴۰۴ تغییری نداشته و ارقام پرداختی ثابت خواهد بود.



نیازمندی های اصفهان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *