کانون توسعه فرهنگی کودکان درباره‌ی انفجار اخیر در بندرعباس نوشته است:

ما همه از یک پیکریم…

دیرسالی است مرگ، پشت دروازه بی‌کفایتی و بی‌مسئولیتی و بی‌تعهدی راهبران و مدیران سرزمین‌مان ایران خیمه زده است. فاجعه بندر رجایی در استان هرمزگان، این بزرگ‌ترین و حیاتی‌ترین پایانه اقتصادی برای مبادلات بازرگانی دریایی با جهان، تازه‌ترین نمونه و نماد آن است.

در چند دهه گذشته حوادث مرگبار اما قابل پیشگیری در ایران کم نبوده و نیست. فاجعه بندرعباس روی دیگر سکه بی‌اعتنایی و بی‌‌تفاوتی نسبت به ایمن‌سازی جامعه از راه به روزرسانی نظام ایمنی، مقابله با ضعف شدید مدیریت بحران و توجه به استاندارد‌های جهانی در این زمینه است.

واقعیت این است که برکنار از چرایی و علت‌و‌‌علل بروز رخدادی تا به این پایه مرگبار و آسیب‌رسان، سرزمین‌مان ایران دست‌کم دهه‌هاست از نوسازی و بازسازی زیرساخت‌های اقتصادی و بازرگانی‌اش بازمانده و همزمان به‌دلیل سخت‌جانی نظام ناکارآمد مدیریتی و برنامه‌ریزی، در همه عرصه‌های زندگی اجتماعی، حادثه پشت حادثه‌، از کشته پشته می‌سازد و خُرد و کلان را به گونه‌ای مستاْصل و بی‌پناه تسلیم مرگ می‌کند. شاید در این میان کودکان بیشترین آسیب روحی روانی را می‌بینند و خاطرات تلخی برای همه عمر در ذهن‌شان می‌ماند.

متأسفانه با ادامه روند کنونی اداره جامعه، فاجعه بندر رجایی آخرین رخداد مرگ‌آفرین در ایران نخواهد بود. اما چاره چیست؟ چاره را نه سیاسیون، بلکه اقتصاد‌دانان و صاحب‌نظران توسعه اقتصادی و اجتماعی در گرو تحقق دو نکته می‌دانند: رویکرد عملی به مدیریت کارآمد و کاربلد و افزایش ضریب ایمنی زندگی فردی و جمعی. بی‌گمان جز این دو گزینه، راه دیگری برای خروج مردمان سرزمین‌مان از چنبره بحران‌های مرگ‌آفرین و خسارت‌بار وجود ندارد.

دست‌اندرکاران، فعالان و اعضای کانون توسعه فرهنگی کودکان در سراسر ایران، ضمن ابراز همدردی با بازماندگان فاجعه، جان باختن شمار زیادی ازهموطنان مظلوم و امیدباخته کشورمان در فاجعه بندر رجایی را به خانواده بزرگ ملت ایران تسلیت می‌گویند و بازگشت سلامتی مجروحان و آسیب دیدگان فاجعه را آرزو می‌کنند.

انتهای پیام



نیازمندی های اصفهان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *