احمد سلمانی، رئیس بنیاد شهید شهرستان آران و بیدگل در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کاشان در خصوص برگزاری مراسم تشییع شهید مدافع حرم سید محمد موسوی اظهار کرد: شهید سید محمد موسوی از تیپ فاطمیون روز جمعه ۱۳ دی ماه در سوریه به شهادت رسید.

وی با بیان اینکه  با هماهنگی‌های صورت گرفته پیکر مطهر  این شهید امروز دوشنبه به آران وبیدگل منتقل می‌شود، گفت: پیکر مطهر شهید سید محمد موسوی فردا سه‌شنبه ساعت ۱۵ تشییع و در قطعه فاطمیون سفید شهر به خاک سپرده می‌شود.

مجتبی کفاش،  فرمانده حوزه بسیج امام محمد باقر(ع) سفید شهر هم در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کاشان اظهار کرد: در حادثه حمله  بمباران رژیم صهیونیستی در سوریه  سید محمد موسوی به فیض شهادت نائل شد.

وی با بیان اینکه شهید موسوی ۳۰ ساله متاهل  و دارای دو فرزند است، گفت: این شهید بزرگوار جانباز نیز بوده و چند سال سابقه در تیپ فاطمیون  داشته و بارها به سوریه اعزام شده است.

پایان پیام/




این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید



نیازمندی های اصفهان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *