اکبر اعلمی نماینده مجلس ششم طی یادداشتی در کانال خود نوشت:
با اینکه مسعود پزشکیان ، انسانی متشرع، سادهزیست و پاکدست است، اما فردی سادهنگر و زودباور و در قبال فساد و مفسدین و اصحاب زر، زور و تزویر کم و بیش بیتفاوت و اهل تساهل و تسامح است و حتی گاهی رفاقت و همنشینی با آنها را بر دوستی و همنشینی با انسانهای آزاده، منتقد، شجاع، پاکدست و فسادستیز ترجیح میدهد و وجود همین خصلتهاست که سبب گردیده تا او در طول ۱۶سال نمایندگیاش در مجلس:
۱. با اینکه برخی اشخاص و نهادهای سرکوبگر تحت حمایت شبستری امام جمعه تبریز با بگیر و ببند و نقض، تحدید و تهدید حقوق شهروندی و آزادیهای سیاسی، اختناق را در فضای آذربایجان و شهر تبریز حاکم کرده و بسیاری از کنشگران و فعالان سیاسی و مدنی را بازداشت میکردند، او حتی یکبار هم لب به اعتراض نگشود.
۲. با اینکه دهها فرهیخته و دلسوز نامزد نمایندگی مجلس، بیدلیل ردصلاحیت شدند، بجز دفاع ضمنی از یکی از نوچههایش، به ردصلاحیت هیچکس اعتراض نکرد؛
۳. در حوادث تلخ ۱۹تیر ۱۳۷۸ دانشگاه تبریز با اینکه رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز بود، در برابر هجوم چماقداران به دانشگاه تبریز و ضرب و شنم و سرکوب برخی دانشجویان کاملا سکوت اختیار کرد و هرگز معترض نگردید.
۴. برخلاف راقم که به دلیل حمایت از حقوق ملت و انتقاد و جبههگیری در برابر مفسدین و صاحبان زر، زور و تزویر و اجتناب از حشر و نشر با آنها، به نسبت مخالفتها و انتقادات از اشخاص و دستگاههای مختلف برای خود دشمنان زیادی تراشیدهام، پزشکیان به وظایف نظارتی توجه لازم را نداشته و ندارد و همیشه در سمت قدرت بوده و نه تنها به مبارزه با فساد و مفسدین اهتمام نمیورزد و درطول ۱۶سال نمایندگیاش، بجز یک وزیر، از هیچ وزیری سوال نکرده، بلکه گاه و بیگاه به حمایت از افراد و وزرای مسالهدار هم پرداخته است که در زیر به چند نمونه از آنها اشاره میشود؛
– دفاع از دو وزیری که بدلیل بیکفایتی از سمت خود در مجلس برکنار شدند و بکارگیری آنها در دولت خود؛
– دفاع از اعتبارنامه “ح-ب” نمایندهای که بدلیل ارتکاب مسائل منکراتی حتی خلع لباس شده بود؛
– دفاع از اعتبارنامه “س-خ” نمایندهای که بخاطر مسائل اخلاقی اعتبارنامهاش در کمیسیون رد شده بود و به دلیل تکرار این عمل در دورههای بعدی از سوی شورای نگهبان ردصلاحیت شد.
– دفاع از “م_ع” و “ف-ا” که به اتهام معاونت در احتکار پوشک و اخلال در بازار خودرو بازداشت و بعدا محکوم شدند؛
– دفاع از اعتبارنامه نمایندهای بنام “غ-ت” که اعتبارنامهاش توسط اکثریت مجلس رد شد؛
– دفاع از برخی محکومین قطعی اختلاس در شورای شهر تبریز؛
– اعمال نفوذ به نفع رئیس اسبق سازمان خصوصیسازی متهم به ارتکاب تخلفات اقتصادی؛
– حشر و نشر و رفت و آمد خانوادگی با برخی افراد مسالهداری که حتی سابقه بازداشت هم در پرونده خود داشتند مانند “ش-د”؛
متاسفانه این خصایص منفی در دوره ریاستجمهوری پزشکیان نیز همچنان همراه اوست و وی نه تنها افرادی مثل؛ “ش-د”، “ح-پ”، “ا-د” “م-ش” و …، را در دولت خود به کار گرفته بلکه برخی افراد رانتخوار که از رانت دولتهای مختلف ره صدساله را یکشبه پیمودهاند، به خیال اینکه در انتخابات از او حمایت مالی کردهاند، زیر پر و بال خود گرفته است و این احتمال وجود دارد که زمینه رانتخواریهای جدید و برخی خصوصیسازیهای ناکام گذشته را به نفع آنها مساعد و هموار نماید و همین امر نظارت مردم بر عملکرد دولت پزشکیان را صدچندان میکند.
به هرروی اینجانب بدلیل شرکت در انتخابات نمایشی و حمایت نادرست از پزشکیان به عنوان یکی از شش سوگلی حاکمیت در انتخابات اخیر، خود را مسئول دانسته و برخلاف پاچهخواران و مالهکشان حرفهای، کماکان رفتار و عملکرد دولت او را زیر ذرهبین دارم و از کوچکترین خطا و اشتباه او نخواهم گذشت.
در یادداشتهای بعدی به کالبدشکافی شخصیت پزشکیان خواهم پرداخت.
انتهای پیام