به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان اصفهان، حجتالاسلام اسداله جعفری، رئیس کل دادگستری استان اصفهان در جریان بازدیدهای سرزده از مجتمعهای قضائی شهر اصفهان با حضور در دادسرای شماره یک شهید تولایی، به صورت چهره به چهره با کارکنان و مراجعان ملاقات و به بررسی مشکلات مربوط به این دادسرا پرداخت.
وی در جریان این بازدید گفت: مهمترین مشکل دادسرای شماره یک اصفهان، موجودی بالای پرونده است که علت آن ثبت الکترونیکی پروندههای سنوات پیشین بوده و با تمهیدات اندیشیده شده در سال جدید این حجم پرونده کاهش خواهد یافت.
جعفری در خصوص اهمیت این دادسرا بیان کرد: در دادسرای شهید تولایی، شعب ویژهای برای رسیدگی به جرائم مهم امنیتی، اقتصادی و اجتماعی مستقر است که از حیث اهمیت یکی از دادسراهای مهم قضائی استان بهحساب میآید.
رئیس کل دادگستری استان اصفهان ابراز امیدواری کرد با شروع به کار نیروهای جدید و تقویت و افزایش شعب تحقیق از حجم پرونده در دادسرا کاسته و در نتیجه آن مشکل اطاله دادرسی نیز کمتر خواهد شد.
پایان پیام/۶۳۱۰۱/
شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید