به گزارش خبرنگار مهر، مجید محمدی، ظهر چهارشنبه با اشاره به شعار «سرمایه‌گذاری برای تولید» اظهار کرد: تولید پایدار تنها با همراهی کشاورزان محقق می‌شود و در صورت عدم تأمین به‌موقع نهاده‌های کشاورزی، تولید محصولات دچار مشکل خواهد شد.

وی درباره سهمیه تخصیصی کود یارانه‌ای در سال ۱۴۰۴ گفت: سهمیه سال جاری مشابه سال گذشته و به میزان ۱۵۷ هزار و ۷۰ تن شامل کودهای ازته، فسفاته و پتاسه تعیین شده است.

محمدی با بیان اینکه ذخیره‌سازی کودهای مورد نیاز برای کشت بهاره انجام شده است، افزود: از ابتدای سال جاری بیش از ۹ هزار و ۳۰۰ تن انواع کود پایه پرمصرف مانند ازت، فسفات و پتاس برای کشاورزان ذخیره‌سازی شده و روزانه ۲۰۰ تا ۲۵۰ تن کود اوره از پتروشیمی‌های مرودشت شیراز، پردیس عسلویه و بجنورد به انبارهای استان منتقل می‌شود.

سرپرست شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان همچنین از تخصیص سهمیه جدید دو هزار تن کود اوره از پتروشیمی مرودشت شیراز خبر داد و گفت: این محموله از طریق خطوط ریلی در ۱۹ واگن مسقف، به میزان یک هزار تن به انبار سازمانی گرگان حمل شده و بلافاصله برای مصرف کشاورزان به کارگزاران شهرستان‌ها ارسال شده است.

محمدی در خصوص قیمت کودهای یارانه‌ای اظهار کرد: در حال حاضر یک کیسه ۵۰ کیلویی کود اوره با قیمت ۳۹۵ هزار تومان، کود سوپر فسفات تریپل با قیمت ۷۱۵ هزار تومان، کود سولفات پتاسیم با قیمت ۸۱۲ هزار و ۵۰۰ تومان و کود کلرور پتاسیم با قیمت ۷۴۷ هزار و ۵۰۰ تومان به کشاورزان عرضه می‌شود.

وی تأکید کرد: این قیمت‌ها با اعمال یارانه دولتی تعیین شده است، در حالی که قیمت آزاد یک کیسه کود اوره در بورس حدود یک میلیون تومان و کودهای شیمیایی فسفاته و پتاسه تا حدود دو میلیون تومان است. دولت مابه‌التفاوت این قیمت‌ها را پرداخت می‌کند تا کشاورزان بتوانند با هزینه کمتری تولید خود را ادامه دهند.

محمدی اظهار کرد: تخصیص به‌موقع کود یارانه‌ای و تأمین نیاز کشاورزان گام مهمی در راستای تحقق شعار سرمایه‌گذاری برای تولید است و شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان تمام توان خود را برای حمایت از بخش کشاورزی به کار خواهد گرفت.



نیازمندی های اصفهان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *