

غلامرضا بنی اسدی، روزنامهنگار، در یادداشتی که در اختیار انصاف نیوز قرار داده است، نوشت:
اقتصاد و معیشت بهانه است. اصلِ دولت نشانه است. شعار نیست این که عین واقعیت است. واقعیتی که می شود از رفتارِ سوپرانقلابی ها خواند. سیرِ صعودیِ طلا و سکه و دلار، به صدای بلند می گوید، حذفِ همتی از وزارت اقتصاد، بی نتیجه بود.
نه اقتصاد که حتی فرهنگ هم بهانه است. تجمع های چند نفره در باره فلان موضوع در این جا و آن جا هم ادامه همان خطی است که با حذف این و آن پر رنگ می شود. تازه چنان که یک نماینده مجلس می گوید، انگار این قبیل تجمعات، ماجراهایی دارد که به “اقتصاد” برمی گردد! نه اقتصاد ملی که اقتصادِ شخصی. قصه جیب است انگار! می ارزد طرف شبی را کنار خیابان به صبح برساند و صبح حسابش پر باشد! حجاب و قانون بهانه است، اصل دولت نشانه است. اگر نه این بود در فلان شهر، به اجرای قانون ابلاغ نشده همت نمی کردند!
جالب است که در خبرها می خوانیم؛ بسياري از شهروندان اصفهاني و گردشگران و ميهمانان نوروزي را متعجب كرد، مساله ارسال پيامك براي زنان، پدران آنها و بعضا همسرانشان به خاطر عدم رعايت حجاب در اصفهان بود. بسياري از حقوقدانان، خبرنگاران، رسانهها، كاربران شبكههاي اجتماعي و گردشگران نوروزي در سفر به اصفهان خبر دادند قانون عفاف و حجاب بهطور جدي در اصفهان اجرا شده و حتي بانواني كه سوار خودرو نبودهاند نيز پيامك اخطار حجاب دريافت كردهاند. اين درحالي است كه دولت چهاردهم و مجلس دوازدهم با مصوبه شعام اجراي قانون حجاب و عفاف را به تعويق انداختند!
اقتصاد، فرهنگ و برخورد با اشرافیگری بهانه است. اصل دولت نشانه است و الا باید در کنار پرداختن به قطب جنوب گردی فلان فرد – که درست هم بود – باید به سکه پردازی عیدی فلان مقام دیگر هم پرداخته می شد. اگر آن سفر اشرافی است، عیدی دادن سکه هم فوق اشرافیگری است. در زمانهای که تمام حقوق یک کارگر در سال یک سکه نمی شود چطور برخی ها به خود اجازه می دهند این عیدی اشرافی را رسانهای هم بکنند؟!
اقتصاد، فرهنگ، تقبیح اشرافیگری بهانه است. اصل دولت نشانه است. اگر نه این است باید همه جناح ها برای بهبود وضعیت اقتصاد، اعتلای فرهنگ، اشرافیت زدایی از جامعه همراستا شوند تا داستان موفقیت با دستان همه ما نوشته شود. این که همچنان لباس رقابت به تن دارند و بلندگوهای تبلیغاتیشان برای تخریب دولت کوک می شود یک معنا بیشتر ندارد؛ اصل دولت نشانه است حتی اگر به هزار مشکل برای ملک و ملت بیانجامد. این جاست که می شود به آن گزاره ایمان آورد که فلان جریان برای رسیدن به قدرت حاضر است همه کشور را نابود کند…
این را همه به یاد آورند که رهبر فرزانه انقلاب فرمود: “باید از بن دندان باور کرد که پیروزی و موفقیت رئیسجمهور منتخب در اداره کشور، پیروزی همه ما است.” پس اگر واقعا سرنوشت ایران و انقلاب برای ما مهم است باید بر خود چشم بپوشیم. از منافع جناحی بگذریم و در اقدامی ملی و انقلابی همه توان مان را در کنار دولت فعال کنیم.
انتهای پیام