احمدرضا رئیس زاده، مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان در خصوص تولید قارچ خوراکی در استان اظهار کرد: استان اصفهان با بیش از ۷۰ واحد صنعتی و تولید بالغ بر ۱۵ هزار تن قارچ به صورت سالیانه، از استان‌های برتر کشور در تولید این محصول به شمار می‌رود.

وی با بیان اینکه استان اصفهان رتبه سوم کشور در تولید قارچ خوراکی را دارا است، گفت: تولید قارچ خوراکی با توجه به اینکه در فضای بسته و مدیریت‌پذیری انجام می‌شود، باعث افزایش تولید در واحد سطح، اشتغال‌زایی بالا، تولید در تمام فصول سال و گردش سرمایه با توجیه اقتصادی قابل قبول است.

رئیس‌زاده گفت: تولید قارچ خوراکی به سرمایه‌گذاری بالا، تخصص و مدیریت منسجم برای تولید مستمر و اقتصادی نیاز دارد، سازمان جهاد کشاورزی نیز در طول سال‌های اخیر در راستای کمک به تولیدکنندگان تلاش کرده با حمایت‌های فنی و اعتباری به افزایش عملکرد و تولید باکیفیت‌تر قارچ خوراکی در سطح استان کمک کند.

پایان پیام/۶۳۱۰۱/




این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید



نیازمندی های اصفهان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *