شاید بارها در آینه به لک‌های صورتتان خیره شده‌اید؛ لکه‌هایی که با هیچ کرمی محو نمی‌شوند و اعتمادبه‌نفستان را کم کرده‌اند. حالا شنیده‌اید که میکرونیدلینگ برای لک صورت می‌تواند راه‌حل موثری باشد. اما آیا واقعا این روش می‌تواند پوست شما را یکدست و شفاف کند؟ آیا می‌تواند لکه‌ها را به طور مؤثر درمان کند و نتیجه‌ای طبیعی و ماندگار به شما بدهد؟ بیایید دقیق‌تر به این روش نگاه کنیم و بررسی کنیم که چگونه می‌تواند به بهبود وضعیت پوست شما کمک کند.

میکرونیدلینگ برای لک صورت چیست؟

میکرونیدلینگ برای لک صورت یک پروسه زیبایی است که با استفاده از دستگاهی کوچک با صدها سوزن بسیار ریز انجام می‌شود. این سوزن‌ها، باعث ایجاد زخم‌های میکروسکوپی سطحی روی پوست می‌شوند. این آسیب جزئی، فرایند طبیعی ترمیم پوست را فعال می‌کند و باعث تحریک تولید کلاژن و الاستین در بدن می‌شود. این دو پروتئین حیاتی نقش مهمی در سلامت پوست ایفا می‌کنند و به بهبود بافت پوست، درمان لک‌های پوستی و یکنواخت کردن رنگ پوست کمک می‌کنند.

خدمات زیبایی

از کلینیک های معتبر با هزینه مناسب

۱۵۰۰+ خدمت

انواع میکرونیدلینگ برای لک صورت

میکرونیدلینگ یکی از روش‌های نوین و مؤثر برای درمان لک‌های صورت است که با تحریک پوست به تولید کلاژن و بازسازی بافت‌های آسیب‌دیده کمک می‌کند. این روش با استفاده از سوزن‌های ریز و ایجاد میکروسکوپی در پوست، فرآیند ترمیم و تجدید ساختار پوست را آغاز می‌کند. در حال حاضر، انواع مختلفی از میکرونیدلینگ برای درمان لک‌های صورت وجود دارد که هر کدام ویژگی‌ها و مزایای خاص خود را دارند. در ادامه، با نگاهی به انواع این روش‌ها می‌توانید بهترین روش را برای درمان لک‌های صورت خود انتخاب کنید.

نوع شرح
روش سنتی میکرونیدلینگ طی آن با کمک ابزارهای دستی مانند درمارولر یا درماپن، زخم‌های ریزی در سطح پوست ایجاد می‌شود. این پروسه تولید کلاژن را افزایش داده و به بهبود و کمرنگ شدن لک‌ها کمک می‌کند.
میکرونیدلینگ با فرکانس رادیویی در آن علاوه بر سوزن‌های ریز، امواج رادیویی به لایه‌های عمقی پوست فرستاده می‌شوند و باعث تولید گرما در بافت پوست می‌شوند. این گرما تولید کلاژن را بهبود می‌بخشد و سبب رفع لک‌های صورت (خصوصا لک‌های عمقی‌تر) می‌شود.
میکرونیدلینگ همراه با پلاسمای غنی از پلاکت (PRP) در آن پس از گرفتن مقدار کمی از خون شما، آن را در دستگاه سانتریفیوژ قرار می‌دهند تا پلاسمای غنی از پلاکت (PRP) از آن جدا شود. سپس، همزمان با انجام میکرونیدلینگ، این ماده ترمیم‌کننده نیز روی پوست استعمال می‌شود. ترکیب میکرونیدلینگ و PRP تولید کلاژن را تقویت کرده و در کاهش لک‌های مقاوم صورت بسیار موثر است.
انواع میکرونیدلینگ برای لک صورت

کاربردهای میکرونیدلینگ برای لک صورت

لک‌های صورت ممکن است به دلایل مختلفی همچون آفتاب سوختگی، تغییرات هورمونی، افزایش سن، بارداری، دلایل ژنتیکی، مصرف برخی داروهای خاص و دلایل دیگر ایجاد شوند. میکرونیدلینگ یکی از روش‌های موثر برای بهبود این لک‌هاست. در ادامه به کاربردهای آن اشاره کرده‌ایم:

۱. تخریب کنترل شده سلول های آسیب دیده پوست

زخم‌هایی که دستگاه میکرونیدلینگ در سطح پوست ایجاد می‌کند، بدن را وادار به حذف لایه‌های آسیب دیده و تغییر رنگ یافته پوست می‌کند. با گذشت زمان، این فرایند باعث کمرنگ شدن لک‌ها و ایجاد پوستی با ظاهر صاف و یکدست می‌شود.

کاربردهای میکرونیدلینگ برای لک صورت چیست؟
کاربردهای میکرونیدلینگ برای لک صورت چیست؟

۲. تحریک ترن اور سلولی (سرعت بازسازی سلول ها)

میکرونیدلینگ باعث افزایش سرعت لایه‌برداری طبیعی پوست و تولید سلول‌های سالم و جدید می‌شود. این روند نه تنها به کاهش لک‌های موجود کمک می‌کند، بلکه مانع از ایجاد لک‌های جدید روی صورت نیز می‌شود.

۳. افزایش جذب محصولات پوستی

منافذ ریزی که حین پروسه میکرونیدلینگ روی پوست ایجاد می‌شوند، امکان نفوذ بهتر محصولات موضعی پوست (نظیر سرم‌های حاوی ویتامین C یا ترانکزامیک اسید) را فراهم می‌کنند. این روش درمانی می‌تواند به شکل مستقیم روی لک‌ها اثر بگذارد و اثربخشی درمان‌های موضعی را دوچندان کند.

میکرونیدلینگ برای لک صورت برای چه کسانی مناسب است؟ 

میکرونیدلینگ روشی ایمن برای انواع پوست و رنگ‌های مختلف پوست در نظر گرفته می‌شود. اگر دچار لک‌هایی هستید که به کرم‌ها یا سایر روش‌های درمانی پاسخ نداده‌اند، به بیماری‌های پوستی خاصی مبتلا نیستید و در دوران بارداری یا شیردهی قرار ندارید، می‌توانید کاندید مناسبی برای انجام میکرونیدلینگ باشید.

متن انگلیسی:
Ideal candidates for microneedling typically include individuals aged 18 and older who experience specific skin concerns.
ترجمه متن:
کاندیدهای ایده‌آل برای میکرونیدلینگ معمولا افراد ۱۸ سال به بالا هستند که مشکلات پوستی خاصی را تجربه می‌کنند.

balabalalaserclinic

می‌خوای بدونی میکرونیدلینگ برای از بین بردن لک مناسبه یا نه؟

از متخصص راهنمایی بگیر.

میکرونیدلینگ برای لک صورت چه کسانی مناسب نیست؟

لک‌های صورت انواع مختلفی دارد از کک و مک گرفته تا ملاسما، لکه‌های خورشیدی و لکه‌های بعد از التهاب. در صورتی که یکی از شرایط زیر را دارید، بهتر است میکرونیدلینگ را برای لک صورت انجام ندهید:

  • پوست‌تان دیر یا به سختی ترمیم می‌شود.
  • سابقه اسکار کلوئیدی (گوشت اضافه) دارید.
  • سیستم ایمنی بدن‌تان به دلیل بیماری یا مصرف دارو ضعیف شده است.
  • در ناحیه‌ای که قرار است میکرونیدلینگ انجام دهید، در حال درمان سرطان پوست هستید.
  • تحت درمان رادیوتراپی هستید.

در شرایط زیر نیز ممکن است پزشک برای مدت کوتاهی درمان میکرونیدلینگ را به تعویق بیندازد:

  • اگر اخیرا برنزه کرده‌اید یا مدت طولانی در معرض آفتاب بوده‌اید.
  • اگر دچار عفونت پوستی هستید.
  • اگر روی پوست‌تان جوش‌های دردناک، چرکی یا عمیق وجود دارد.
  • اگر اخیرا از داروی ایزوترتینوئین (راکوتان) برای درمان آکنه شدید استفاده کرده‌اید، باید حداقل یک ماه از آخرین دوز آن گذشته باشد تا بتوانید میکرونیدلینگ انجام دهید.

پزشکان پیشنهادی

مزایای میکرونیدلینگ برای لک صورت

لک صورت یا هایپرپیگمانتاسیون اگرچه در اثر عوامل مختلفی همچون تغییرات هورمونی، قرار گرفتن در معرض نور خورشید یا آسیب پوستی رخ می‌دهد اما برخی از مزایای میکرونیدلینگ برای لک صورت شامل:

  • یک روش کم‌تهاجمی است و به دوران نقاهت نیاز ندارد یا دوران نقاهت بسیار کوتاهی دارد.
  • اگر توسط متخصص آموزش دیده انجام شود، کاملا ایمن و بی‌خطر است.
  • این روش در کاهش لک‌های پوستی، بهبود بافت پوست و یکنواختی رنگ پوست نتایج بسیار خوبی نشان داده است.
  • میکرونیدلینگ در مقایسه با روش‌هایی مانند لیزردرمانی، گزینه‌ای اقتصادی‌تر محسوب می‌شود.
  • عوارض جانبی آن نسبت به سایر پروسه‌های درمانی، خفیف و جزئی هستند.

روش انجام میکرونیدلینگ برای لک صورت

در روز انجام میکرونیدلینگ برای لک صورت، پزشک ابتدا صورت شما را به طور کامل پاکسازی می‌کند تا برای این پروسه آماده باشد.‌ سپس حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه قبل از آغاز درمان، یک کرم بی‌حس کننده موضعی (مانند لیدوکائین) روی پوست شما استعمال می‌کند تا دردی را حس نکنید.

در مرحله اصلی، پزشک با استفاده از ابزاری شبیه قلم که دارای سوزن‌های بسیار ریز و استریل شده است، سوراخ‌های بسیار ریزی در سطح پوست ایجاد می‌کند. این سوراخ‌ها تا حدی ریز هستند که پس از درمان معمولا چیزی روی پوست قابل مشاهده نخواهد بود.

پروسه میکرونیدلینگ معمولا حدود ۳۰ دقیقه طول می‌کشد. در طول این مدت، پزشک این ابزار را به صورت یکنواخت روی پوست حرکت می‌دهد تا بازسازی پوست جدید نیز به صورت یکدست انجام شود.

متن انگلیسی:
Microneedling isn’t a painful procedure, but you might experience slight soreness because of the needles. To combat this, you can take Tylenol.
ترجمه متن:
میکرونیدلینگ یک درمان دردناک نیست، اما ممکن است به خاطر سوزن‌ها درد یا ناراحتی خفیفی را تجربه کنید. برای کاهش این ناراحتی می‌توانید تیلنول (استامینوفن) مصرف کنید.

evertoneskin

آمادگی برای میکرونیدلینگ برای لک صورت

برای این که میکرونیدلینگ بیشترین اثرگذاری را برای شما داشته باشد، بهتر است قبل از انجام آن، چند نکته مهم را رعایت کنید:

  • ممکن است لازم باشد چند روز قبل از انجام میکرونیدلینگ مصرف برخی داروها از جمله داروهای رقیق کننده خون (همچون آسپرین) یا داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (نظیر ایبوپروفن) را متوقف کنید. به این خاطر که این داروها ممکن است باعث تشدید خونریزی یا کبودی پوست شوند.
  • از مصرف محصولاتی مانند رتینوئیدهای موضعی و لایه بردارها که باعث افزایش حساسیت پوست می‌شوند، چند روز پیش از جلسه میکرونیدلینگ خودداری کنید.
  • در روز انجام میکرونیدلینگ، با پوست کاملا تمیز و بدون هیچ‌گونه آرایش، کرم مراقبتی یا حتی ضدآفتاب به مطب پزشک مراجعه کنید تا پوست بیشترین بهره را از درمان ببرد.
آمادگی برای میکرونیدلینگ لک صورت چگونه است؟
آمادگی برای میکرونیدلینگ برای لک صورت چگونه است؟

مراقبت ‌های لازم بعد از میکرونیدلینگ برای لک صورت

رعایت نکات زیر پس از میکرونیدلینگ برای درمان لک‌های صورت، به تسریع روند بهبودی و دستیابی به نتایج بهتر کمک می‌کند:

  • پس از درمان، از قرار دادن یخ روی صورت خودداری کنید.
  • به مدت حداقل دو هفته از قرار گرفتن در معرض نور مستقیم خورشید خودداری کنید. پس از گذشت ۲۴ ساعت، در صورت خروج از خانه، حتما از یک ضدآفتاب با SPF 30 یا بالاتر استفاده کنید و کلاه بپوشید.
  • ممکن است در سه روز اول پس از درمان، صورت‌تان احساس کشیدگی و حساس شدن داشته باشد. برای کاهش این علائم، صورت‌تان را با آب خنک و یک شوینده ملایم بشویید.
  • به مدت ۴۸ ساعت از انجام فعالیت‌هایی که باعث تعریق می‌شوند خودداری کنید.
  • از آنجایی که پس از انجام میکرونیدلینگ، منافذ پوست باز و حساس هستند، بهتر است در هفته اول بهبودی، از استفاده از لوازم آرایشی خودداری کنید.

عوارض میکرونیدلینگ برای لک صورت

همچون تمام پروسه‌های زیبایی، میکرونیدلینگ نیز با برخی عوارض احتمالی همراه است. یکی از عوارض شایع آن، تحریک خفیف پوست بلافاصله پس از درمان است. همچنین ممکن است تا چند روز پس از میکرونیدلینگ، قرمزی پوست را تجربه کنید. در موارد نادر، ممکن است عوارض جدی‌تری ایجاد شوند که نیاز به مراجعه به پزشک دارند، مانند:

  • خونریزی
  • کبودی شدید
  • عفونت
  • پوسته پوسته شدن ناحیه تحت درمان

نگران عوارض میکرونیدلینگ برای لک صورتت هستی؟ مشاوره بگیر.

هزینه میکرونیدلینگ برای لک صورت

هزینه میکرونیدلینگ ثابت نیست و به عوامل متعددی همچون تعداد جلسه‌های مورد نیاز، نوع میکرونیدلینگ، وسعت ناحیه تحت درمان، مهارت پزشک و موقعیت کلینیک بستگی دارد. همچنین از آنجایی که میکرونیدلینگ یک روش زیبایی محسوب می‌شود، معمولا تحت پوشش بیمه قرار نمی‌گیرد. برای اطلاع دقیق از هزینه‌ها، بهتر است قبل از شروع درمان، با کلینیک مورد نظر خود مشورت کنید.

نتیجه گیری و راهنمای مراجعه به دکتر

درمان لک صورت یکی از دغدغه‌های بسیاری از افراد است زیرا این لک‌ها می‌توانند روی زیبایی پوست و اعتماد به نفس فرد تاثیر بگذارند. میکرونیدلینگ برای لک صورت روشی موثر، کاربردی و کم‌تهاجمی است که با حذف لایه‌های قدیمی و آسیب دیده، تحریک کلاژن‌سازی و بازسازی بافت پوست، به روشن‌تر و یکنواخت‌تر شدن رنگ پوست کمک می‌کند. اگر شما هم می‌خواهید از اثرات این درمان اقتصادی و ایمن بهره‌مند شوید، توصیه می‌شود با یک متخصص پوست و مو مشورت کنید.

دکترتو مراقب زیبایی شماست!



نیازمندی های اصفهان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *